ترکیب وکیفیت شیر تحت تاثیر فاکتور های متعددی قرار می گیرد. علاوه بر محیط و ژنتیک، تغذیه نقش مهمی در ترکیب شیر بازی می کند. مبلغی که یک تولید کننده شیر دریافت می کند، به سه فاکتور اساسی بستگی دارد: ۱- میزان شیر تولیدی، ۲- میزان پروتئین و چربی شیر ۳- کیفیت شیر (فاکتورهایی از قبیل شمارش باکتریایی، شمار سلول ها، بقایای داروهای استفاده شده و نقطه انجماد شیر).
انتخاب های سازگار با محیط زیست برای خانواده و خانه شما، می تواند نشانه ای از انتخاب های سالم باشد. روش های زیادی برای راحت بودن شما در خانه وجود دارد، بعنوان مثال می توان به مصرف خوراکی های محلی و گیاهان خانگی اشاره کرد.
متوترکسات با دوز بالا، یک ماده شیمی درمانی است که در درمان و و پیشگیری از بیماری سیستم عصبی مرکزی، لنفوم، لوسمی و سایر بیماری های بدخیم از جمله سارکوم مورد استفاده قرار می گیرد.
مواد معدنی آب آشامیدنی، بخشی از فرایند تصفیه آب شامل نمک زدایی، بازسازی، تقویت خاصیت قلیایی آب و ... است. این گروه شامل طیف متغیری از محصولات شامل گرید غذایی بیکربنات پتاسیم، گرید غذایی سولفات منیزیم و گرید غذایی بیکربنات سدیم می باشد.
طبق مطالعات انجام شده، بره ها قادر هستند که جهت تامین احتیاجات غذایی خود، از خوراکی که بصورت آزاد در اختیارشان قرار گرفته بصورت انتخابی استفاده کنند، که این خوراکها از نظر انرژی قابل متابولیسم، پروتئین خام و نرخ هضم در شکمبه متفاوت هستند (جیمز و کیریازاکیس، ۲۰۰۲). مصرف جیره های غنی از غلات منجر به کاهش pH شکمبه می شود، که در نتیجه، فرایند دآمینه شدن کمتر شده و متعاقب آن غلظت آمونیاک در شکمبه کاهش می یابد.
اسیدوز شکمبه ای تحت حاد در اثر مصرف مقادیر بیش از حد دانه های غلات، به ویژه جو، در نشخوارکنندگان اتفاق می افتد. در طی اسیدوز شکمبه ای تحت حاد نرخ تولید و جذب اسیدهای چرب فرارکوتاه زنجیر افزایش می یابد و منجر به کاهش pH شکمبه می شود.
چربی عمده ترین جز انرژی در شیر است و برای بسیاری از ویژگی های فیزیکی، ویژگی های تولیدی و ویژگی های ارگانیک شیر و تولیدات شیر در نظر گرفته می شود. چربی شیر به طور غالب شامل تری گلیسیریدها (بیش از ۹۵ درصد) در همه پستانداران است، اما میزان چربی واقعی شیر در گونه های مختلف متفاوت است.
ورم پستان یکی از ناهنجاری های رایج در گاوداری هاست و از لحاظ مالی یکی از پرهزینه ترین بیماری در صنعت شیری می باشد. به طور کلی خسارت این بیماری سالانه تقریباً ۸/۱ میلیون دلار است به طورکلی خسارت هر گاو ۱۰۴ الی ۲۰۰ دلار در سال می رسد. این اتلاف شامل کاهش تولید شیر، شیرهای دور ریخته شده، هزینه جابجایی، کار اضافی، درمان و خدمات دامپزشکی می باشد. افزایش شیوع این بیماری باعث افزایش ریسک باقی مانده های آنتی بیوتیک در غذاهای انسان و همچنین افت کیفیت شیر را در پی دارد.
اسیدوز متابولیکی سیستمیک از طریق کاهش ترشح یون بیکربنات و یا از طریق افزایش استفاده از آن بعنوان بافر منجر به کاهش غلظت یون بیکربنات در خون می شود. یکی از دلایل اصلی اسیدوز متابولیکی در نشخوار کنندگان، اسیدوز شکمبه ای است که در گاوهای شیری و گوشتی، گوسفندها و بزها رایج است.
تمام فرایندهای متابولیکی که در بدن اتفاق می افتد تحت تاثیر وضعیت pH پلاسمای خون است. بدن از طریق هموستازی، pH را در حد بهینه که تقریبا ۴/۷ است حفظ می کند. pH بدن در زمان های متفاوت از جمله موقع مصرف غذا، ورزش، استرس خواب و همچنین تحت تاثیر هورمون ها تغییر می کند. در شرایط مطلوب، pH بزاق باید بین ۷ الی ۵/۷ باشد. pH پایینتر از pH بهینه باعث بروز بیماری و pH بالاتر باعث بهبود سلامتی می شود.